Advanced Dental Center Tiranë

ESC_8349

Klinika dentare Advanced Dental Center në Tiranë u hap në datën 18 maj 2016. Klinika drejtohet nga drejtoresha mjekësore Dr. Eni Tutulaku dhe kirurgu oral Dr Fisik Mekaj qe eshte dhe CEO i klinikes. Stafi është i përberë nga mjekë të specializuar në vende të ndryshme të Europës dhe gjithashtu mjekë të huaj. Klinika fokusohet jo vetëm në kurimin e sëmundjeve të gojës por edhe në promovimin e shëndetit oral.

Shërbimet e klinikës përfshinë: stomatologjinë e përgjithshme, trajtimin endodontik, ortodontinë, estetikën, pedodontinë, kirurgjinë orale dhe parodontale si dhe protetikën. Teknologjia e përdorur në klinikë është e kohës së fundit.  Aparaturat e përdorura vinë nga kompania Gjermane lider ne Europë “SIRONA”