SHERBIMET TONA

CEREC

Punime qeramike ne nje vizite te vetme. Me CEREC trajtimi juaj eshte me i shpejt dhe me komod sepse punimi protetik behet ne menyre dixhitale pavarsisht nese keni nevoje per mbushje,faseta, kellef apo ura.

 

IMPLANTE

Vendoja e implanteve nuk ka qene kurre me e thjeshte.  Fale radiografise 3D dhe projektimit dixhital vendosja e implanteve eshte me e sigurte. Me ndihmen e Cerec dhe radiografise 3D ne mund te prodhojme guiden kirurgjike qe redukton ndjeshem kohen e nderhyrjes dhe dhimbjen pas nderhyrjes.

SEDACION KOSHIENT ME GAZ GAZMOR (NO2)

Sedacion koshient me gaz gazmor (NO2) ose intravenoz dhe anestezi te pergjithshme – Keni frike nga dentisti? Jeni ne vendin e duhur.

Read More

ORTHOPHOS SL- Radiografia 3D

Radigrafia Dixhitale 2D dhe 3D me teknologjine me te fundit.  Pajisja ofron kualitet te jashtezakonshem te imazhit radiografik pavarsisht nese ajo do te perdoret per ortodonti, implantologji, endodonti etj.

Read More

INIVISALIGN- Drejtimi i dhembeve ne menyre te padukshme

Ortodontia Dixhitale. E Thjeshte, e shpejte dhe dixhitale. Mjaft me me marrje mase qe bezdisin. Masa eshte me e thjeshte dhe shume e shpejte me Cerec- Omnicam te Sirona . Me pas per ju do te projektohen drejtuesit e padukshem te dhembeve.

Read More

SIROLASER BLU

Eshte Lazeri i pare ne fushen e stomatologjise qe ka diode blu, infra te kuqe dhe te kuqe. Kjo i lejon ketij Lazeri te kete  shume aplikime ne fushen e stomatologjise qe nga reduktimi i ngarkeses bakteriale deri tek nderhyrjet kirurgjikale te indeve te buta.

Read More

PUNIMET TONA

ARTIKUJT E FUNDIT